колеги от каде мога да си намерия меката връзка за моята 147 1.6 120HP, вразката ми е леко сплескана на всякаде където тарсих ми казват, че нямат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
мека връзка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от delphi Покажи съобщениеколеги от каде мога да си намерия меката връзка за моята 147 1.6 120HP, вразката ми е леко сплескана на всякаде където тарсих ми казват, че нямат.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от delphi Покажи съобщение"Измери я и си я поръчай по размер." но от къде?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
тя е сплескана оригинално, тръбата преди нея и след нея също има такава форма, искам да я сменя, защото е пробита, ако небеше сплескана сигурно щях да измисля нещо, дали с преходник или щеше да се немери точният диаметър но тя е елипсовиднаLast edited by delphi; d.m.y г., 22:35.sigpicAlfa Romeo 147 1.6 Тwin Spark 120 HP
Comment
-
Първоначално публикувано от delphi Покажи съобщениетя е сплескана оригинално, тръбата преди нея и след нея също има такава форма, искам да я сменя, защото е пробита, ако небеше сплескана сигурно щях да измисля нещо, дали с преходник или щеше да се немери точният диаметър но тя е елипсовидна156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
eла у Пловдив,сичко има.Хубава с незнам си колко оплетки е към 70лв.
Comment
-
Влизаш в Пловдив по Карловско шосе,още в индустриалната част на града отдясно търсиш некви хангари с изложени гърнета и всевъзможни мостри.Там могат да ти я монтират, по желание разбира се.Нямам им телефон или точни координати
Comment
-
От сега нататък ще почнеш да ги сменям на година и половина. Аз сложих на Валкер ама... не се знае колко ще изкара.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от delphi Покажи съобщениее това не е добре поне половината от живота на оригиналната да изкара, досега не е сменяна от както автомобила е автомобилDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеОт сега нататък ще почнеш да ги сменям на година и половина. Аз сложих на Валкер ама... не се знае колко ще изкара.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
Comment